De Cocuzzolo App

Spread the love

Op dit moment is deze website ingericht als blog, bestaande uit twee delen: deze Nederlandse versie, en de Engelstalige versie. Maar op de achtergrond zijn we bezig met het inrichten van een team en het ontwikkelen van een app.

Wat voor app? Welnu, in bullet-points:

  • Navigatie-app voor niet-gegidste activiteiten zoals hiken, sneeuwschoenwandelen en fietsen.
  • Die een route suggereert op basis van je gezondheid, training, tochtgenoten en hoeveel tijd je hebt (of wilt spenderen).
  • En nog wat andere suggesties, waar we nog niet al te veel over uitwijden.
  • Gericht op het promoten van veilig en verantwoordelijk zijn in de “onbebouwde” omgeving ofwel de natuur.
  • Waar je punten kunt verdienen met activiteiten zoals het zelf toevoegen van routes, reviews, materiaal en het huren van materiaal.
  • Waar je punten kunt inwisselen om kortingscodes te krijgen of producten te kopen of huren in de (toe te voegen) webshop.

De eerste “beta-versie” zal eind juni 2022 beschikbaar zijn en meteen volop getest worden in de Alpen!

Wil jij horen bij de eerste gebruikers*? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Je krijgt dan hooguit 1x per week een mailtje over de voortgang van het project.

*De eerste gebruikers zijn onze Alpha-testers. De app is dan nog niet “af” en het ontvangen van feedback en Bug Reports is een grote hulp om de app verder te ontwikkelen ná deze fase. De beloning voor actieve Alpha-testers? Je leven lang krijg je een gratis Premium abonnement, die je in staat stelt om de ontwikkeling van de app mede te sturen.